La campanya

POESIA i + 2023

Tota forma de vida incomoda i la coexistència és per si sola un conflicte. Els ecosistemes es mouen, no existeix l’idil·li estàtic, només el flirteig o la brega: tota aproximació és també una col·lisió. Entre el primer explorador i la plaga no hi ha tant com ens pensem, i ens passem el temps reconfigurant equilibris, entre la desfeta i l’entusiasme, traçant noves interdependències. Encara que alguns ho vulguin negar, constantment apareixen noves formes de vida que s’han de fer un lloc entre nosaltres, que poden ser aliança o amenaça —això ho decidim nosaltres.

El POESIA i + vol ser un organisme viu que camina, que muda, que ensenya les dents i que abraça. Que espanta i que comprèn. Un organisme difícil de predir que, com les màquines i la tecnologia, s’infiltra en el cos per augmentar la percepció del món. Un organisme que habita i transforma: viure és també incidir, deixar petjada, veure i respirar. Un organisme que té fam i té set, que es mou i que mou l’aire, que fa ressonar les cordes vocals i les afina. I també vol ser un arbre que amb la seva arquitectura ofereix ombra i espai de vida.

La nostra terra és cada cop més erma i els nostres ecosistemes són fràgils, però la vida és obstinada, pot configurar nous equilibris i continuar sense nosaltres. L’esfera boteruda que habitem seguirà suspesa en el buit, donant voltes com un cos insomne, i és difícil saber quins éssers vius sobreviuran a la sisena extinció massiva que s’acosta. Ara com ara, però, continuem vius —vius i assedegats—, i no ens resistim, per tant, a envair cossos i espais. Volem que el POESIA i +, com qualsevol accident multicel·lular, explori nous territoris i reconegui el món que l’envolta. Que incomodi o que estranyi, però que sigui i que hi sigui. La vida i el futur s’obren camí a cada segon. 


 

                            + POESIA SI US PLAU

 

Crèdits de la campanya

Estratègia, idea original i direcció creativa:

Soon in Tokyo

 

Video dirigit i produït per:

Misato Studio

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar informat de les últimes notícies.