Entrades

Entrades

A la venda a partir del 15 de maig

Entrades per a totes les activitats del festival.

Totes les entrades i abonaments comporten despeses de gestió.

Descompte del 30% amb el Carnet Jove

Descompte del 20% amb el Carnet de Biblioteques

Descompte del 50% Amics Palau

Abonament general / 90 €

Aquest abonament dona dret a assistir a tots els actes organitzats dins del festival POESIA i + del 27 de juny al 9 de juliol.

Abonament a cegues / 50 €

Exhaurit

L’abonament a cegues dona dret a assistir a qualsevol dels concerts organitzats al parc de Can Muntanyà i els altres espais de Caldes d'Estrac (6-9 de juliol) i els diversos actes organitzats en altres municipis del Maresme (27 de juny-5 de juliol), excepte les actuacions de Mataró (29 de juny), per a les quals podràs comprar les entrades amb el 50% de descompte.  Els qui comprin l’abonament a cegues tindran prioritat d'accés a tots els actes gratuïts així com escollir a quins actes volen assistir, un cop anunciada la programació a partir del dia 15 de maig. L’abonament general i les entrades individuals es posaran a la venda a partir del 15 de maig.  

Si tries aquest abonament, gràcies per la teva confiança cega i la teva fidelitat! Com cada any, hem preparat una programació molt especial que estem segur que et farà gaudir de valent i descobrir noves veus.

Abonament a cegues amb allotjament / des de 100 € (NO DISPONIBLE)

A la venda entre el 25 i el 31 de maig

Aquest abonament dona dret a assistir a quatre dels cinc concerts organitzats al Parc de Can Muntanyà i un altre espai de Caldes d’Estrac (8-11 de juliol), a tots els recitals del pati de la Fundació Palau i als diversos actes organitzats en altres municipis del Maresme (30 de juny - 7 de juliol). Sens dubte, un regal per als espectadors més fidels. Els compradors de l’abonament a cegues tindran prioritat durant el dia 1 de juny, un cop anunciada tota la programació, per escollir a quins dels quatre volen assistir abans de la posada a la venda de l’abonament general i les entrades individuals (que es posaran a la venda el dia 2 de juny). Aquest any us oferim una nit d’hotel, amb esmorzar inclòs, a l’hotel Dynamic de Caldes d’Estrac. Podeu escollir entre la nit del divendres 9 de juliol o bé dissabte 10 de juliol. Triaràs la nit que et vols quedar el mateix dia que seleccionis els espectacles. Si tries aquest abonament, gràcies per la teva confiança cega i la teva fidelitat! Com cada any, hem preparat una programació molt especial que estem segurs que et farà gaudir de valent.

Condicions d’entrada

Es prega puntualitat. A causa de les mesures de seguretat vigents, l’accés serà lent; així doncs, demanem la vostra comprensió.

No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades, excepte en el cas de suspensió de l’espectacle per causes majors (vegeu la política de devolució).

El portador de l'entrada reconeix que podrà aparèixer en imatges preses dins dels recintes —tant per la organització i els patrocinadors de l'esdeveniment, com pels diferents mitjans de comunicació— per a la seva posterior difusió informativa i/o comercial i autoritza aquests usos, que seran responsabilitat de qui les publiqui. Aquestes imatges poden aparèixer a Internet, per tant la seva difusió pot no ser controlada.

Està terminantment prohibit gravar, retransmetre i/o filmar aquest concert, així com realitzar cap tipus de fotograma. Queda prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol tipus d’aparell que permeti la gravació i/o retransmissió sonora i/o audiovisual.

L’adquisició de qualsevol entrada del Festival Poesia i + comporta l’acceptació d’aquestes condicions.

Política de devolució

En cas de cancel·lació del Festival per força major us oferim les opcions següents:

Abonaments a cegues:

  1. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o per assistir a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)

Abonament general:

  1. Retornar-vos l’import en diners via transferència abans del 31 de juliol
  2. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)
  3. Guardar-vos l’abonament pel Festival de l’any vinent

Entrades individuals:

  1. Retornar-vos l’import en diners via transferència abans del 31 de juliol
  2. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o per assistir a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)
  3. La suspensió d’un espectacle quan hagi passat més de 30 minuts des del seu començament no dona dret a devolució.