Entrades

Entrades i abonaments

Entrades per a totes les activitats del festival.

Totes les entrades i abonaments comporten despeses de gestió.

Abonament general / 80 €

A la venda a partir del 31 de maig

Aquest abonament dona dret a assistir a tots els actes organitzats a Caldes d'Estrac (parc de Can Muntanyà, pati de la Fundació Palau, Sala Antoni Artigues, Sala Cultural i eslésia de Santa Maria) del 7 al 10 de juliol, i als diversos actes organitzats en altres municipis del Maresme, del 28 de juny al 6 de juliol.

Abonament a cegues / 45 €

A la venda entre el 23 i el 29 de maig = EXHAURIT

L’abonament a cegues dona dret a escollir cinc dels sis concerts organitzats al parc de Can Muntanyà i església de Caldes d’Estrac (7-10 de juliol) i Pou de Glaç de Canyamars (3 de juliol), a banda de tots els actes organitzats a la resta de municipis (28 de juny - 6 de juliol) i els actes organitzats en altres espais de Caldes d’Estrac (7-10 de juliol). Els qui comprin l’abonament a cegues tindran prioritat durant tot el dilluns 30 de maig per triar els espectacles als quals volen assistir un cop anunciada tota la programació, . L’abonament general i les entrades individuals es posaran a la venda a partir del 31 de maig.  

Si tries aquest abonament, gràcies per la teva confiança cega i la teva fidelitat! Com cada any, hem preparat una programació molt especial que estem segur que et farà gaudir de valent.

Abonament a cegues amb allotjament / des de 100 € (NO DISPONIBLE)

A la venda entre el 25 i el 31 de maig

Aquest abonament dona dret a assistir a quatre dels cinc concerts organitzats al Parc de Can Muntanyà i un altre espai de Caldes d’Estrac (8-11 de juliol), a tots els recitals del pati de la Fundació Palau i als diversos actes organitzats en altres municipis del Maresme (30 de juny - 7 de juliol). Sens dubte, un regal per als espectadors més fidels. Els compradors de l’abonament a cegues tindran prioritat durant el dia 1 de juny, un cop anunciada tota la programació, per escollir a quins dels quatre volen assistir abans de la posada a la venda de l’abonament general i les entrades individuals (que es posaran a la venda el dia 2 de juny). Aquest any us oferim una nit d’hotel, amb esmorzar inclòs, a l’hotel Dynamic de Caldes d’Estrac. Podeu escollir entre la nit del divendres 9 de juliol o bé dissabte 10 de juliol. Triaràs la nit que et vols quedar el mateix dia que seleccionis els espectacles. Si tries aquest abonament, gràcies per la teva confiança cega i la teva fidelitat! Com cada any, hem preparat una programació molt especial que estem segurs que et farà gaudir de valent.

Condicions d’entrada

Es prega puntualitat. A causa de les mesures de seguretat vigents, l’accés serà lent; així doncs, demanem la vostra comprensió.

No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades, excepte en el cas de suspensió de l’espectacle per causes majors (vegeu la política de devolució).

El portador de l'entrada reconeix que podrà aparèixer en imatges preses dins dels recintes —tant per la organització i els patrocinadors de l'esdeveniment, com pels diferents mitjans de comunicació— per a la seva posterior difusió informativa i/o comercial i autoritza aquests usos, que seran responsabilitat de qui les publiqui. Aquestes imatges poden aparèixer a Internet, per tant la seva difusió pot no ser controlada.

Està terminantment prohibit gravar, retransmetre i/o filmar aquest concert, així com realitzar cap tipus de fotograma. Queda prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol tipus d’aparell que permeti la gravació i/o retransmissió sonora i/o audiovisual.

L’adquisició de qualsevol entrada del Festival Poesia i + comporta l’acceptació d’aquestes condicions.

Política de devolució

En cas de cancel·lació del Festival per força major us oferim les opcions següents:

Abonaments a cegues:

  1. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o per assistir a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)

Abonament general:

  1. Retornar-vos l’import en diners via transferència abans del 31 de juliol
  2. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)
  3. Guardar-vos l’abonament pel Festival de l’any vinent

Entrades individuals:

  1. Retornar-vos l’import en diners via transferència abans del 31 de juliol
  2. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o per assistir a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)
  3. La suspensió d’un espectacle quan hagi passat més de 30 minuts des del seu començament no dona dret a devolució.