Entrades i abonaments


Les entrades pel festival estaran a la venda el proper 15 de juny i es podran comprar només online.
En breu us informarem del calendari d'actuacions.
Totes les entrades i abonaments comporten despeses de gestió.


Abonament a cegues: 40 eur

A la venda entre el dijous 28 de maig i el diumenge 14 de juny. Aquest abonament dona dret a assistir a quatre dels set recitals de pagament i prioritat per escollir a quins dels quatre es vol assistir, abans de la posada a la venda de l’abonament general i les entrades individuals. Si tries aquest abonament, gràcies per la teva confiança cega i la teva fidelitat! Com cada any, hem preparat una programació molt especial que estem segur que gaudiràs.


Venda d'entrades i abonaments a partir del 15 de juny:

Abonament general: 78 eur

Aquest abonament donar dret a assistir a tots els recitals de pagament del festival (7 en total) i l’accés en línia dels recitals que siguin únicament a través de streaming. Si no et vols perdre cap acte del festival i assegurar-te un lloc, aquesta és la millor opció! Recorda que aquest any hem hagut de reduir l’aforament.

Comprar abonament general

Abonament general de suport: 100 eur

A la venda a partir del 17 de juny. Aquesta és una manera de donar un suport extra al festival. Com l’abonament general, dona dret a assistir a tots els recitals de pagament del festival (7 en total) i l’accés en línia dels recitals que siguin únicament a través de streaming. En agraïment, la Fundació Palau us oferirà un regal molt especial. Aquest any necessitem el teu suport més que mai.

Comprar abonament general de suport

Entrades individuals: 15 eur

Disponibles per als concerts dobles dels dies 3, 4, 5, 9, 10, 11 i 12 de juliol al parc de Can Muntanyà (Caldes d’Estrac). Posarem a la venda poques entrades per dia a causa de la reducció de l’aforament.

Comprar entrades

Abonament digital: 10 eur

Dona dret a accedir en línia a totes les activitats en streaming: tant els recitals que només s’ofereixen per aquest sistema (cada dia a les 19 h, vuit recitals en total) com els concerts dobles dels dies 9, 10, 11 i 12 de juliol. Si no has pogut viure en directe mai la màgia del festival, aquesta pot ser una bona oportunitat per descobrir-lo des de casa.

Abonament digital de suport: 25 eur

Aquesta és una manera de donar un suport extra al festival. Com l’abonament digital, dona dret a accedir en línia a totes les activitats en streaming: tant els recitals que només s’ofereixen per aquest sistema (cada dia a les 19 h, vuit recitals en total) com els concerts dobles dels dies 9, 10, 11 i 12 de juliol. En agraïment, la Fundació Palau us oferirà un regal molt especial. És una manera de donar suport al festival sense sortir de casa.

Comprar abonaments digitals


Condicions d'entrada

Les entrades fetes en una mateixa operació i fins a 8 persones podran estar junts i hauran d’arribar tots a l’hora.

Es prega puntualitat, a causa de les mesures de seguretat, l’accés serà lent, així doncs demanem comprensió.

Els inicis dels espectacles son a les 20.30h aproximadament i no hi haurà pausa entre els dos concerts.

S’aconsella la compra anticipada online i en qualsevol cas el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.

No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades, excepte en el cas de suspensió de l’espectacle per causes majors ( veure política de devolució).

El portador de l'entrada reconeix que podrà aparèixer en imatges preses dins dels recintes —tant per la organització i els patrocinadors de l'esdeveniment, com pels diferents mitjans de comunicació— per a la seva posterior difusió informativa i/o comercial i autoritza aquests usos, que seran responsabilitat de qui les publiqui. Aquestes imatges poden aparèixer en Internet pel que la seva difusió pot no ser controlada.

Està terminantment prohibit gravar, retransmetre i/o filmar aquest concert, així com realitzar cap tipus de fotograma, quedant prohibida l’entrada al recinte amb qualsevol tipus d’aparell que permeti la gravació i/o retransmissió sonora i/o audiovisual.

-L’adquisició de qualsevol entrada del Festival Poesia i + comporta l’acceptació d’aquestes condicions.

Política de devolució:

En cas de cancel·lació del Festival per força major us oferim les següents opcions:

Abonaments a cegues:

  1. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o per assistir a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)

Abonament general:

  1. retornar-vos l’import en diners via transferència abans del 31 de juliol
  2. retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)
  3. guardar-vos l’abonament pel Festival de l’any vinent

Entrades individuals:

  1. Retornar-vos l’import en diners via transferència abans del 31 de juliol
  2. Retornar-vos l’import en espècies (llibres, marxandatge, entrades per visitar la Fundació o per assistir a alguns dels espectacles i activitats que oferim durant l’any...)

La suspensió d’un espectacle quan hagi passat més de 30 minuts des del seu començament no dona dret a devolució.